Ozdobte si domáce či kancelárske priestory výnimočným dielom, limitovanou edíciou liptovských grafík z produkčného štúdia Liptov Lab

Predaj prvej grafiky začal už pred Vianocami avšak zasiahla nás maródka a preto sme sa venovali viac vlastnému zdraviu, než marketingu. Aj to vám dáva možnosť dostať sa ku limitovanému umeleckému dielu ešte aj dnes.

V poradí prvá liptovská grafika znázorňuje neorenesančnú ružomberskú radnicu z roku 1900, ktorá bola postavená na návrh architekta Štefana Michalíka.

Zaujímavosťou je, že v umeleckom diele sú znázornené dve historické udalosti. Prvou je zrútenie nárožnej veže počas výstavby budovy v roku 1897 a druhou znázornenou udalosťou je objavenie pôvodného cintorína, ktoré bolo učinené pri výkopových prácach základov novej budovy.

Autormi grafiky sú liptovskí umelci Daniel Handák a Miroslava Gomolčáková. Obaja sú absolventmi Akadémie umení v Banskej Bystrici a vo svojej umeleckej práci sa okrem ilustrovania venujú animácii a navrhovaniu výtvarností do filmov a videohier.

Dielo je tlačené risografiou – japonskou metódou tlače na papier Munken Pure Rough. Vychádza v limitovanom náklade 50 kusov, pričom každá kópia je autormi vlastnoručne podpísaná a očíslovaná.

Grafiku si môžete kúpiť jednoduchým napísaním na náš mail marketing@liptovlab.sk. Následne vám pošleme faktúru na uhradenie. Po uhradení vám risografiu doručíme osobne.