Žiadna hudobná skupina sa nezaobíde bez dobrého videa. Vedia o tom veľké kapely, vieme o tom my a vedia o tom všetci naši klienti. Napriek tomuto jasnému faktu sa často stáva, že si hudobníci natáčajú videá sami. Je to chyba, pretože vizuál predáva. Aj tá najlepšia pieseň ak vyzerá zle, tak nikoho nezaujme. A v tomto procese nastupujeme do rovnice my.

Povedzme si úprimne. Za nemalé peniaze si si nahral pieseň v profesionálnom štúdiu. Ak však chceš zaujať, musíš sa ukázať poslucháčom, ktorých väčšina je zvyknutých sledovať videá a podľa nich si vyberať svojich obľúbených interpretov.

Keďže žijeme v modernej spoločnosti, máš celkom dozaista vo vrecku telefón, ktorý robí dobré videá. Ak náhodou aj nie, isto poznáš kamaráta, ktorý taký telefón má. Premýšľaš, že či by si si náhodou nedokázal nahrať videoklip na telefón a ušetríš. A tu urobíš chybu.

Hoci telefóny dnes vedia skutočné divy a na internete je milión videonávodov typu „how to“, ak sa do záberov nevyznáš, urobíš si viac zlého, ako dobrého.

Opäť povieme, dobré telefóny sú super a robia pekné videá. Napríklad z dovolenky, z krstu dieťaťa či z oslavy starej mamy. Avšak ty si tvorca, vytvoril si umelecké dielo, a to si zaslúži rovnako umelecký video výstup.

O kamerovaní by sme ti napísali celé litánie. Na to nemáš čas, preto len v základe povieme, že videoklip je umeleckým vyjadrením emócie. Tú zachytíš premysleným výberom scén, pohľadov, uhlov a svetla. Potrebuješ dobrú kameru a (čo je dôležitejšie) dobré objektívy a svetlá. To s najväčšou pravdepodobnosťou nemáš. Ak áno, pokojne zavri tento článok a choď natáčať.

Ak aj naďalej čítaš tieto riadky, tak vedz, že my toto všetko máme. A okrem toho aj ľudí, ktorí sa zameriavajú na strihy a zvukovú produkciu. Preto ak chceš klip, môžeš prísť k nám.

V našom štúdiu ti pomôžeme s výrobou videoklipu tak, aby si sa nemal za čo hanbiť. Máme tu kameramanov, strihačov, zvukových majstrov, pomôžeme so scenárom, výberom scén a máme vlastný priestor, kde sa množstvo z toho dá urobiť. Dôkazom je napríklad videoklip od známej kapely Smola a Hrušky, ktorý nájdeš TU.

Možno sa pýtaš, či je to drahé. Možno sa nás chceš spýtať, či na to máš, no bojíš sa, že povieme, že nemáš a bude to hanba. Nebude to hanba! Všetci sme niekde začínali. Pokojne nám napíš na marketing@liptovlab.sk a čo najviac nám popíš tvoje nápady. Niekto od nás Ti odošle náš návrh.

Zaplatiť nám môžeš dvojako. Buď to všetko naraz, alebo sa vieme dohodnúť cenu rozdeliť na dve kôpky. Jednu dáš teraz, druhú vtedy, keď sa dohodneme.

Ozvi sa a zanecháš po sebe stopu. KONTAKT